Naarmate een hond, kat of paard ouder wordt, veel traint of hard werkt, kan de mobiliteit verslechteren. Dit verlies aan mobiliteit kan in verband worden gebracht met een tekortkoming aan essentiële behoeften, welke gewoonlijk worden vervuld door het dieet. Een voorbeeld hiervan is Glucosamine. Glucosamine is een essentiële bouwsteen in het kraakbeen en synoviaal vocht en is dus vooral belangrijk rondom de gewrichten. Glucosamine is tevens verantwoordelijk voor de gewrichtssmeer. Bij oudere dieren kan het voorkomen dat er een tekort ontstaat aan glucosamine. Oudere paarden, katten en honden maken daardoor minder gewrichtssmeer aan, waardoor er slijtage optreedt en wat vervolgens de kans op gewrichtsontsteking vergroot. Om dit te voorkomen of ervoor te zorgen dat aan deze tekortkomingen wordt voldaan, is het aan te raden het dier extra te voorzien van onder andere glucosamine.

CombiCare
CombiCare voorziet uw huisdier van deze behoeften. CombiCare is een natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden, katten en paarden. Het dient te worden gegeven aan dieren met gewricht-gerelateerde aandoeningen om relevante bewegingsfuncties te behouden en het kraakbeen en gewrichten te beschermen tegen slijtage.


CombiCare – een natuurlijk aanvullend diervoeder voor honden, katten en paarden
Informatiebrochure over (het gebruik van) CombiCare
Klik op de brochure om deze te openen


CombiCare bestaat uit de motorische- en gewricht ondersteunende ingrediënten Glucosamine, Chondroïtine en Collegeen type II. Daarnaast bevat CombiCare het extract van de Indiase boom, Boswellia Serrata wat wordt gebruikt om pijn in de gewrichten te verlichten. Verder bevat het methylsulfonylmethaan, mangaansulfaat, vitamine C én calcium. Kijk in de CombiCare-folder voor meer informatie over de (individuele) werking van de ingrediënten.

Toepassing
CombiCare is verkrijgbaar in poedervorm in verpakkingen van 400g en 1000g én in tabletvorm in verpakkingen van 180 en 360 stuks. Zo kan het zowel als traktatie (in combinatie met iets lekkers) of door het voer worden gemengd. De CombiCare tabletten bevatten geen suikers.

Waarom CombiCare?

  • Biedt ondersteuning bij dieren met (beginnende) gewrichtsproblemen en/of motorische gebreken.
  • Verkrijgbaar in zowel poeder- als tabletvorm en daardoor makkelijk toe te dienen aan ieder dier
  • Gemakkelijk te doseren
  • Combicare is goedkoper dan de meeste producten met een vergelijkbare samenstelling.

Gebruik van CombiCare bij honden en katten
De dagelijkse dosering voor gebruik bij honden en katten wordt bepaald aan de hand van het gewicht en de specifieke behoeften van het dier. Zo is slechts 3 gram CombiCare voldoende voor een dier van 5-10kg. De dosering kan worden gehalveerd wanneer het dier zichtbaar is verbeterd (na 3-6 weken). Voor een volledig overzicht van de aanbevolen hoeveelheden, kijk in bovenstaande informatiebrochure.

Gebruik van CombiCare bij paarden
Bij grote paarden (600-700kg) wordt een dagelijkse hoeveelheid van 50g aanbevolen. De dagelijkse dosis kan worden teruggebracht tot 25g na 3-4 weken.

Gebruik van CombiCare bij overige diersoorten
CombiCare kan ook aan andere dieren worden gegeven, aangezien de opname universeel is voor bijna alle soorten dieren. Houd hierbij dezelfde doseringen aan als aanbevolen voor honden en katten (zie informatiebrochure).

De vier verpakkingseenheden van CombiCare zijn verkrijgbaar op www.zoolac.nl

Kijk voor meer informatie over (het gebruik van) CombiCare in bovenstaande folder, op www.zoolac.nl óf neem contact op via ons contactformulier.

Afbeelding: CombiCare productlijn