Omega 3 en Omega 6 behoren tot de essentiële vetzuren voor honden en katten. Net als vitaminen, kunnen zij Omega 3 en Omega 6 niet zelf aanmaken en zullen daarom in de voeding moeten zitten. Veel honden en katten krijgen echter niet of niet voldoende Omega 3 en 6 binnen via de voeding. Een gebrek aan essentiële vetzuren als Omega 3 en 6 kan leiden tot een droge, jeukende of ontstoken huid, haarverlies, slechte wondgenezing en een verminderde weerstand. Een aanvulling op het dieet van honden en katten met daarin Omega 3 en Omega 6 vetzuren is daarom erg belangrijk.

EFA-Prescription
EFA-Prescription is een aanvullend diervoeder voor honden en katten, met een hoog gehalte aan de onverzadigde essentiële vetzuren omega 3 en omega 6. Het wordt gemaakt van de fijnste natuurlijke koudgeperste zaadoliën geproduceerd uit cranberry- en berganiezaad. Cranberryzaadolie is een innovatief, sterk geconcentreerde plantaardige bron van zowel omega-3 als omega-6 vetzuren, waarbij omega-3 een hoge hoeveelheid antioxidanten (tocoferolen en tocotriënolen) bevat. Bernagiezaadolie is de rijkste bron van GLA (gammalinoleenzuur), een onverzadigd vetzuur dat katten niet zelf kunnen aanmaken. GLA is belangrijk voor onder meer de slijmvliezen, huid en hormonen. Naaste de essentiële vetzuren bevat EFA-Prescription natuurlijke vitamine E en zeer krachtige antioxidanten. Verder is het vrij van additieven.


 
EFA-Prescription

Informatiebrochure EFA-Prescription
Klik op de brochure om deze te openen
 
 
Een evenwichtige verhouding van omega 6- en omega-3 is belangrijk voor een optimaal effect van vetzuren. De optimale verhouding wordt algemeen beschouwd tussen 3-5:1 (omega 6/omega 3). EFA-Prescription voldoet hieraan met een verhouding van 4:1.

Samenstelling EFA-Prescription: omega 3, omega 6, GLA (gammalinoleenzuur), vitamine E, natuurlijke antioxidanten, plantensterolen

Voordelen van EFA-Prescription:

  • Bijzonder rijk aan natuurlijke omega 3, omega 6 & vitamine E
  • Een bron van GLA, afkomstig uit Berganiezaadolie
  • 100% plantaardig waardoor geschikt voor een vegetarisch dieet
  • EFA-Prescription is geurvrij en heeft een neutrale smaak. Dit door de afwezigheid van visoliën
  • Nauwkeurige dosering door de unieke verpakking

EFA-Prescription is verkrijgbaar in een handige 100ml flacon. Kijk voor meer informatie op www.zoolac.nl

Voor meer informatie over EFA-Prescription, klik op bovenstaande afbeelding of neem contact op via ons contactformulier.
Kijk op www.zoolac.nl voor de aanschaf van EFA-Prescription