Finecto+ is een spray tegen bloedluis. Het pakt zowel de larven van de bloedluis als de volwassen luis aan. Finecto+ bestaat uitsluitend uit natuurlijke bestanddelen. De dieren kunnen tijdens de behandeling gewoon in het hok/stal blijven. Het product is natuurlijk afbreekbaar en daardoor geen belasting voor het milieu. De eieren kunnen gewoon gegeten blijven worden.

Door de unieke hechting blijft Finecto+ lang werkzaam en is er geen overlast voor de vogels en u zelf. De witte waas die Finecto achterlaat op de behandelde oppervlaktes in het hok, is daardoor ook lang zichtbaar. Één behandeling is voldoende voor minimaal een maand bescherming.

Kippen, Vogels en reptielen:finecto finecto protect 1000 ml
Finceto+ beschermt tegen irritatie. Spray Finecto+ Protect zodanig dat de gehele hokruimte inclusief legnesten, kieren en naden vochtig is. Herhaal elke 4 tot 6 weken gedurende het gehele jaar. De unieke hechting zorgt voor een langdurig effect. Gebruiksklare oplossing, niet verdunnen. Voldoende voor 12 – 17 m2 hokoppervlak. Geadviseerd wordt om voor gebruik goed te schudden. Spraykop/mechanisme na gebruik doorspoelen met water om verstopping te voorkomen. Finecto+ Protect. Laat een witte waas achter.

Combineer de hokpray met Finecto+ Oral voor de optimale bescherming van uw dier en omgeving. Finecto+ 1000 ml – bloedluis bevordert de conditie, leg, uitkomst en rust.

Paarden:
Bij paarden met jeukverschijnselen de kootholtes, staart- en/of maneninplant goed inwrijven met Finecto+ Protect. Combineer met Finecto+ Horse door het voer.

Waarom Finecto+?:
– Eenvoudige toepassing.
– 
Preventief en curatief toepasbaar.
– G
één wachttijd. De eieren kunnen gewoon gegeten worden.
– L
ange werkingsduur door superieure hechting op vrijwel alle ondergronden.
– 100% natuurlijk, bevat geen gif

Toepassing:
Verblijfsruimten van kippen, vogels, reptielen en de vacht van paarden.

Dit product bevat:
Aromatische stoffen op drager van siliciumdioxide

Lees ook ons uitgebreide artikel voor meer informatie over de beste handeslwijze in geval van bloedluis.