Immuneo 5 liter

IMUNEO is de oplossing voor het beheersen van voedingstekorten tijdens voerwissels en de verschillende stressituaties van pluimvee gedurende de ronde. Het wordt met name geadviseerd om de vaccinopname te ondersteunen en het pluimvee te helpen een moeilijke virusuitdaging te doorstaan.

IMUNEO bevat een groot panel van vitaminen om mogelijke tekorten als gevolg van stress te compenseren, een supplement met lysine en methionine, de eerste twee essentiële aminozuren in pluimvee en bekende plantenextracten die speciaal zijn geselecteerd om de immuniteit te ondersteunen (menyanthes, calendula, kaneel, haverstro).

In combinatie met magnesium zullen al deze elementen bijdragen tot het behoud van een goede gezondheidstoestand van de dieren in geval van verschillende immuniteit verlagende uitdagingen. Immuneo ondersteund een normale productie en/of groeiprestatie na een stressvolle periode.

Toepassing

  • Ondersteunen van vaccinaties (toename van de productie van antilichamen. Minder ontstekingen = minder energieverspilling en minder prestatieverlies. Beter herstel na vaccinatiestress). Vental kan een ondersteunende werking hebben i.c.m. Imuneo tegen het ademhalingsvirus.
  • Om kippen beter te beschermen in geval van een virusinfectie.
  • Om het herstel van kippen na een stressperiode (snavel knippen, klauwbehandeling, ventilatieproblemen met koude lucht in de stal) te optimaliseren/verbeteren/versnellen. Verbetering van het herstel en versterking van de immuniteit kan toekomstige bacteriële problemen voorkomen.

Bestel Immuneo in onze webshop via de volgende link: https://www.zoolac.nl/nl/imuneo-5-liter.html