Prebimmune 15ml – Smaakvolle immuniteit versterker voor honden en katten

Prebimmune 15ml – een lekker smakende pasta die het immuunsysteem versterkt van zeer jonge, evenals oude en immuungecompromitteerde dieren. Voor puppy’s en kittens is een vroege en voldoende inname van collostrum na de geboorte essentieel.

PREBIMMUNE is een pasta met immunoglobulinen en vitamines voor directe versterking van de niet-specifieke immuunrespons (aangeboren immuunrespons)

De niet-specifieke immuunrespons omvat verschillende mechanismen, zoals ontstekingsreacties, fagocytose (waarbij cellen pathogenen opslokken en vernietigen), natuurlijke killercellen (die geïnfecteerde cellen doden), complementactivering (een reeks eiwitten die helpen bij het vernietigen van pathogenen) en het productie van antimicrobiële stoffen zoals interferonen.

Deze respons treedt snel op na blootstelling aan een pathogeen en vormt de eerste verdedigingslinie van het lichaam. Het biedt een brede bescherming tegen verschillende soorten pathogenen en is van vitaal belang voor het handhaven van de gezondheid en het welzijn van jonge honden en katten.

Verpakking: 15 ml spuit

Voordelen van Prebimmune:

• Biedt vroege bescherming
• Verhoogt immuniteit en vitaliteit
• Helpt de gezondheid van de darmen te verbeteren
• Verlaagt het risico op ziekte en sterfte
• Bevordert regeneratie na gastro-intestinale aandoeningen
• Kan de noodzaak van antibioticabehandeling verminderen

Werkingswijze:

Prebimmune is een lekker smakende pasta die het immuunsysteem versterkt van zeer jonge, evenals oude en immuungecompromitteerde dieren. Voor puppy’s en kittens is een vroege en voldoende inname van collostrum na de geboorte essentieel voor bescherming tegen ziekten. In veel gevallen is deze toevoer echter ontoereikend. Als gevolg hiervan is de ontwikkeling van een sterk immuunsysteem niet mogelijk en is de vatbaarheid voor ziekten hoog.

Prebimmune bevat hoogwaardige collostrum, rijk aan waardevolle ingrediënten (natuurlijke immuun-, groei- en antimicrobiële factoren). Deze stoffen bevorderen het immuunsysteem, de groei en volwassenheid van verschillende celtypen en weefsels. Bovendien wordt de gezondheid en ontwikkeling van het spijsverteringsstelsel verbeterd. Zo kunnen eventuele darmstoornissen veroorzaakt door medicatie (antibiotica of niet-steroïde ontstekingsremmende geneesmiddelen) worden hersteld. Daarnaast bevat Prebimmune essentiële vitaminen die onder andere zorgen voor verhoogde immuniteit en vitaliteit voor uw huisdier.

Indicaties:

  • Preventief in de eerste dagen van het leven om de immuniteit te verhogen In de beginfase van
  • virale en bacteriële infecties met als doel een snelle versterking van de niet-specifieke immuniteit
  • Tijdens stressvolle situaties (bijvoorbeeld tijdens reizen) moet de pasta dagelijks aan het huisdier worden gegeven gedurende een periode van 8 dagen

Aanbevolen doseringen:

 Honden Gewicht Dagelijkse dosering
 puppies/kleine honden < 5 kg 1 ml
 kleine honden 5 – 10 kg 1,5-2 ml
 medium honden 10 – 20 kg 3-4 ml
 grote honden > 20 kg 5-6 ml
 Katten Dagelijkse dosering
 Kittens 1 ml
 Volwassen kat 2 ml

Toepassing

Draai van de spuit op de juiste dosering en spuit deze in de rechtstreeks in de bek

Samenstelling:

Plantaardige oliën en vetten (arachideolie), colostrum in poedervorm, gistproducten, mono-, di- en triglyceriden van vetzuren (Elaeis guineensis)

Additieven (per kilogram):

Vitamine A (3a672b) 275.000 I.U.
Vitamine E (α-tocoferolacetaat) (3a700) 3.300 mg
Ingrediënten:
Ruwe eiwitten 20,0%, ruw vet 66,0%, ruwe vezels 0,1%, ruwe as 4,6%.

Bewaarwijze:

Bewaren op een koele (van 5⁰C tot 25⁰C), droge en donkere plaats. Houd de verpakking met de spuit naar beneden gericht om mogelijk lekken te voorkomen.

Buiten het bereik van kinderen houden! Alleen voor gebruik bij dieren.