Vental 5 liter

Vuile lucht in pluimveestallen (stof, ammoniak) leidt vaak tot verminderde dierprestaties.. VENTAL helpt om bronchiale afscheidingen te verwijderen wanneer het milieu wordt aangetast (vochtigheid, hoge dichtheid, onvoldoende ventilatie). Het ondersteunt ademcomfort en -verbetering en fungeert tevens als een slijmoplossend middel en als hulpmiddel bij het uitwisselen van ademhaling. Het verhoogt de groeiprestaties in de laatste fase wanneer de dichtheid het hoogst is.

VENTAL bevat sporenelementen, planten (tijm, eucalyptus, acerola kers en longkruid) en een mix van smaakstoffen. Deze ingrediënten ondersteunen de natuurlijke processen van de mucociliaire zuivering om een gezond ademhalingssysteem in stand te houden, waardoor het negatieve effect van de hogere dichtheid tijdens de afmestperiode wordt beperkt.

VENTAL voldoet aan de specificaties van de biologische landbouw.

Toepassing:

  • Zware vaccinatiestress bij bestrijding tegen ademhalingsvirussen
  • Virale infectie van de luchtwegen (om de schade te beperken en een beter herstel te bewerkstelligen).
  • In geval van gedegradeerde milieu in de pluimveestal (veel stof, ammoniak, hoge luchtvochtigheid). Gebruik vaak vlak voor de slacht wanneer de dichtheid maximaal is (levende kg/m²) = betere groei (zie proef).
  • In geval van hittestress, bij voorkeur in combinatie met de speciale Natual oplossing genaamd TONITRAL (Tonitral de ochtend tot 14-15u, na Vental voor een beter herstel).

Bestel Vental in onze webshop via de volgende link: https://www.zoolac.nl/nl/vental-5-liter.html