Goede handhygiëne is een van de belangrijkste maatregelen die de mens kan nemen in de strijd tegen verspreiding van ziektes en infecties.

Ziekteverwekkende micro-organismen kunnen gemakkelijk worden verspreid door contact met besmette deurklinken, tafelbladen, wanden en andere oppervlakken. Zonder het zich te realiseren, zullen mensen vervolgens hun neus, mond en ogen aanraken en hierdoor mogelijk geïnfecteerd raken.

Omdat zeep en water niet altijd direct beschikbaar zijn, zijn hygiënische handgels de perfecte oplossing voor gebruik na contact met een mogelijk besmettelijk oppervlak of object.

Verpakkingen
Virkosan™ is verkrijgbaar in een handige zakformaat 200ml fles voor gebruik onderweg én in een 5 liter pompcontainer die kan worden geplaatst bij ingangen van gebouwen, winkels, productiefaciliteiten, restaurants, zorginstellingen etc.

Voor het gebruiksgemak en om de zichtbaarheid bij deuropeningen en ingangspunten van gebouwen te vergroten, is er een op maat gemaakte standaard voor de 5-litercontainer beschikbaar. Details zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Samenstelling
Ingrediënten: Ethanol (80%), Aloë Vera Barbadensis bladsap, Triethanolamine, Carbomer, Parfum, Peg-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Trideceth-9, Polysorbaat-20, Kaliumsorbaat, Natriumbenzoaat, Citroenzuur en water

Meer informatie of bestellen via de webwinkel